Hoppa till sidans innehåll

Snart startar World Air Games med tävlande västgötar

22 NOV 2015 18:22
1-12 december avgörs flygsportens OS, World AIr Games, i Dubai. Från Västergötland tävlar linflygaren Johan Larsson och friflyg laget Orion.
  • Skapad: 22 NOV 2015 18:22

Marie Sjödin i friflyglaget Orion presenterar dem på följande vis:

Orion FF startade 2013 och består av mig Marie Sjödin 31 år från Göteborg, Isak Östman 28 år från Göteborg och Tommy Gustavsson 41 från Lidköping. Vi tävlar i friflygning som är en artistisk gren som utförs under det fria fallet.
Friflygning är den gren som globalt växt mest de senaste 10 åren, mycket pga av vindtunnlarnas effekt av snabb personlig progression.   

I laget är Isac och jag presentatörer /utformare och Tommy kameraman. Laget har tagit två nationella guld och ett silver.

Isac och jag har även ett brons i world cup i indoor skydiving 2014. Så sent som i september kom laget på en femte plats i World cup och EM efter lagets hittills största insats. Vi har nu kvalificerat oss till att få göra det största när det kommer till tävling inom fallskärmshoppning, att få tävla i World Air Games. Eftersom det bara är sex lag som får tävla gör detta mer unikt än ett VM. Vi är otroligt glada och stolta över den här möjligheten.

Besök oss gärna på vår Facebook sida (Orion freefly) för att se video från vår senaste tävling!

Officiell hemsida för World Air Games https://www.wagdubai.ae   

Skribent: Kjell Folkesson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västra Götalands FSF
Kjell Folkesson, Fjällgrönan 8
424 49 Angered

Kontakt:
Tel: 0704383707
E-post: styrelsenvgfsf@flygs...

Se all info